XiaZai001

[动作] 《愤怒的疯狗》Enragés (2015) [720P/1080P]

楼主

导演: éric Hannezo
主演: 朗贝尔·维尔森 / 纪尧姆·谷伊 / 维吉妮·拉朵嫣
类型: 动作
制片国家/地区: 法国
语言: 法语
上映日期: 2015-05-18(戛纳电影节)
片长: 100分钟
又名: Rabid Dogs
评分:IMDb 5.5
IMDb链接:tt4379180
豆瓣链接:26378540
简介:

After a bank job goes badly wrong, three desperate criminals take a young woman and a father and child hostage - it's the beginning of a frantic and violent road trip that not all of them will survive.

下载地址:

720P:

Rabid.Dogs.2015.720p.BluRay.x264-RedBlade (4.37GB).torrent (175.32 KB, 下载次数: 16)

1080P:

Rabid.Dogs.2015.1080p.BluRay.x264-RedBlade (6.55GB).torrent (131.67 KB, 下载次数: 9)

沙发
谢谢楼主的分享。

板凳
谢谢楼主的分享。

地板
谢谢楼主的分享

感谢分享

非常感谢楼主无私分享这部电影!

感谢分享