XiaZai001

[喜剧] 《晚熟男人》Late Bloomer (2016) [720P/1080P]

楼主

导演: 凯文·波拉克
编剧: Paul A. Kaplan / Mark Torgove / Gary Rosen
主演: 布兰特妮·斯诺 / 玛丽亚·贝罗 / J·K·西蒙斯 / 保罗·韦斯利 / 伊里纳·道格拉斯 / 约翰尼·西蒙斯 / 简·林奇 / 勒诺拉·克里奇洛 / 库梅尔·南贾尼 / 布雷克·库珀 / Charlotte McKinney / 山姆·洛巴兹 / 劳伦·肖 / 贝克·班尼特 / Jason Antoon
类型: 喜剧
制片国家/地区: 保加利亚 / 美国
语言: 英语
评分:IMDb 5.7
IMDb链接:tt1588878
豆瓣链接:4838580
剧情简介:

The story of an adult male who, after the successful removal of a benign tumor resting against his pituitary gland, experiences all the changes and effects of puberty over a three-week period.

下载地址:

WEB-DL:

The.Late.Bloomer.2016.720p.WEB-DL.XviD.AC3-FGT (2.58GB).torrent (52.19 KB, 下载次数: 24)

The.Late.Bloomer.2016.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT (3.7GB).torrent (74.72 KB, 下载次数: 7)

沙发
谢谢楼主分享

板凳
谢谢楼主

地板
谢楼主分享

谢楼主分享

谢谢楼主分享这部电影!

感谢分享

感谢分享!!!!

感谢分享

谢谢楼主