XiaZai001

[战争] 《最后救援》the last rescue (2015) [中文字幕]

楼主

导演: Eric Colley
编剧: Sean Gleaves
主演: 布雷特·道顿 / 科迪Kasch / 吉勒·马里尼 / 凯斯·梅里曼
类型: 剧情 / 动作 / 战争
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
上映日期: 2015-06-01(英国)
片长: 107(英国)
又名: 最后一个救援
评分:IMDb 5.4/豆瓣 3.9
IMDb链接:tt3396166
豆瓣链接:26411936
简介:

A World War II story from Puget Sound filmmakers: Shortly after D-Day, three American soldiers and two Army Corps nurses are stranded behind enemy lines. They take a high-ranking German officer as their prisoner and try to orchestrate an escape.

下载地址:

720P: The.Last.Rescue.2015.720p.BluRay.x264-AN0NYM0US (4.36GB).torrent (175.15 KB, 下载次数: 86)

1080P: The.Last.Rescue.2015.1080p.BluRay.x264-AN0NYM0US (6.55GB).torrent (131.64 KB, 下载次数: 113)

字幕:http://www.zimuku.net/subs/38416.html

沙发
楼主辛苦了,感谢无私分享!谢谢。

板凳

楼主辛苦了,感谢无私分享!谢谢。

地板
楼主辛苦。

感谢分享

下来看看

谢谢分享好资源

谢谢分享

支持, 非常感谢.

谢谢楼主分享